KÖNYVVITEL

AZ ÖN VÁLLAKOZÁSÁNAK


2536 NYERGESÚJFALU
KOSSUTH L. U. 204.
+36 33 504 310
+36 30 331 5908
hunorg@hunorg.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégalapítás előtt

Mielőtt elkezdené vállalkozását, még csak ötlete és elképzelése van a leendő tevékenységéről:

Keressen meg bennünket!

Nem mindegy milyen vállalkozási formát választ:
- fontos a tulajdoni összetétel,
- a választott áfakör,
- székhely-telephely, stb.

Mi megtaláljuk Önnek az optimális megoldást!

Könyvelés, Adótanácsadás

Kialakítjuk a vállalkozás számviteli rendjét, a bizonylatokkal, számlázással nyilvántartásokkal kapcsolatban a betanítást is vállaljuk.

A könyvelésen túl vállaljuk adóellenőrzéskor a képviseletet. A havi könyvelési feladatok elvégzése után – határidőre – közöljük a befizetendő adók összegét számlaszámát, utalás határidejét.

Az elektronikus adóbevallásokat saját regisztrációnk alatt adjuk be. Munkánkat teljes anyagi felelősséggel végezzük.

Munkánk biztonságát szakmai hozzáértésünk, a több mint 20 év gyakorlata is garantálja, de mindezt felelősségbiztosítással is megerősítettük.

A sikeres üzleti élet egyik legproblematikusabb tényezője a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos, és hatékony megfelelés.

Adótanácsadó kollégáink tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményeivel tisztában legyenek, az ügyletek a legoptimálisabb adóteherrel járjanak számukra. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról illetve egyéb járulék nemekről legyen szó.

Vállaljuk az adóhatóságokkal folytatott egyeztetések, levelezések lebonyolítását, adóhatóság előtti képviseletet.

Analitikák vezetése

Tárgyieszköz, értékpapír nyilvántartás, munkaszám illetve egyéb szempont szerinti nyilvántartás. Hitelkérelmekhez, támogatásokhoz információk összeállítása.

Vezetői információs rendszer kialakítása és működtetése, havi, negyedéves illetve igény szerinti információval.

Bérszámfejtés, felvétel, leszámolás, munkaügyi ügyintézés

Az e-mailen vagy faxon kapott jelenléti ív alapján elvégezzük a bérszámfejtést, e-mailen vagy írásban közöljük határidőre a befizetendő adók, járulékok összegét, számlaszámát és az utalás határidejét.

TB felé történő adatszolgáltatások elkészítése, leadása. Munkaügyi és bér statisztikák készítése, leadása. Dolgozói levonások kezelése.

Vezetői, pénzügyi tanácsadás

Partnereink igényeihez igazodva időszakos elszámolásokat készítünk: havi, negyedéves, féléves riportokat, pénzügyi jelentéseket, mely alapján folyamatosan követhetővé válik az adott időszaki tervhez való viszonyítás és a rövid, ill. hosszú távú pontos és precíz tervezés lehetősége.

Időszakos személyes konzultációkkal és helyszíni egyeztetések révén szolgáltatunk naprakész, pontos, használható információkat partnereink számára.

Számos vállalkozásnak gondot jelent a kintlévőségek kezelése. E téren is partnereink keze alá dolgozunk. Amennyiben erre igény van, elvégezzük vevőkintlévőségek egyeztetését, fizetési felszólítások kiküldését.

Pénzügyi tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi területeken: vállalati pénzügyi tranzakciók, vállalat felvásárlások és eladások, cég és vagyonértékesítés, válságkezelés, átszervezés…

Ingyenes tanácsadás

Ügyfeleink részére tanácsadásunk ingyenes, előre egyeztetett időpontban személyesen vagy telefonon.

Munkánk során igyekszünk ügyfeleink igényeit figyelembe venni, így előzetes ismeretek nélkül, csak tájékoztató jelleggel tudunk árakat közölni. Az első találkozás alkalmával beszéljük meg a további teendőket és a konkrét könyvelési díj összegét.